Nazaj v mesto

Prijavi se na VODA JE LAJF!

Dragi Cevkoti in Cevčice, bliža se praznovanje ob svetovnem dnevu vode 22.3., ki letos poteka pod sloganom VODA IN ENERGIJA.

Za vas pripravljam zabavni dogodek »VODA JE LAJF«, ki bo potekal na svetovni dan vode, v soboto 22. marca 2014 od 10.-13. ure na Kranjčevi ulici 22 v prostorih video – produkcije Kregar (VPK).

Vabljeni so učenci ljubljanskih osnovnih šol od 3. do 8. razreda v skupinah po sedem otrok, z učiteljem ali staršem za spodbudo. Učenci se boste zabavali in učili ob sodelovanju v priljubljenem televizijskem kvizu »KDO BO KOGA« na temo voda. Postavljena bo tudi scenografija kviza, ki ga bo vodil voditelj Aljoša Ternovšek. Kviz je namenjen izključno povabljenim in prijavljenim skupinam in ne bo predvajan na televiziji. Pripravljen bo le kratek povzetek najpomembnejših dogajanj tega dne, ki bo dostopen na spletu. Poleg kviza boste učenci lahko peli karaoke, metali na koš, ustvarjali v foto kotičku in vrteli kolo sreče.

Dogodka se bom udeležil tudi sam, saj je to moj dan za praznovanje!:) Za sodelovanje na kvizu boste nagrajeni z lepimi nagradami.

Ker je število udeležencev omejeno, hitro prijavite svojo ekipo in spremljevalce na e-naslov voka@vo-ka.si do petka 21. 3. 2014. Za vsa vprašanja pa lahko tudi pišete na isti e-naslov sli pokličete telefonsko številko 01 58 08 401.

C